Benvinguts/benvingudes al blog de l'Hoquei Club Montbui

divendres, 4 de setembre del 2009

DERROTA DAVANT DEL CAPELLADES

[6] H.C. MONTBUI: Corral, Baraldés (1), Montiel (2), Copo i Mata (2) -inicial- Doblado, Borrega, López, Martín (1), Chinchilla i Mellado.

[9] HIMEL CAPELLADES H.C.: A. Povedano, Olvera (2), Masoni (1), Brufau (2) i Martínez (1) -inicial- Rafa, Soteras (2), Andrés(1) i Gabri

Pavelló de Can Passanals: 40 espectadors


Partit difícil i d'adaptació el que es va viure dijous a la nit a Can Passanals on l'HC Montbui es va presentar amb la baixa de Quim Aribau. El partit es va disputar amb format de 3 parts de 20 minuts. D'aquesta manera, l' HC Montbui va poder disputar una part, am cada un dels seus porters.

Els grocs, que mica en mica, han d'anar polint els errors, van plantejar un partit fort en defensa i amb alguna mancança en atac, fet que va complicar el partit en alguns instants als locals. Finalment un resultat just i bones sensacions les que va transmetre el conjunt montbuienc en el primer enfrontament de l'any.

Els júniors també van ser protagonistes del partit, i de fet, ho seran al llarg de tota la temporada, ja que la plantilla montbuienca continua sent molt curta. Els montbuiencs, continuen treballant de cara al primer enfrontament de lliga a la pista de l'Andorra.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada